Administrarea rankurilor!

In jos

Administrarea rankurilor!

Mesaj Scris de Lavy78 la data de Joi Aug 18, 2016 8:56 am

Fondatorii - Sunt proprietarii de drept al acestui forum si au acces la orice zonă . Nu se ofera acest grad pe cerere .

Administratorii - Cu cateva accese mai putine decat fondatorii, acestia au in permanență grijă de buna conduită pe forum, intreținerea unui comportament adecvat si o desfăsurare cat mai placută a activitaților pe forum. Nu se ofera acest grad pe cerere .

Co-Administratorii - Cu cateva accese mai putine decat Administratorii, acestia au in permanență grijă de intreținerea unui comportament adecvat si o desfăsurare cat mai placută a activitaților pe forum. De aseamenea se ocupă si de ceilalți useri cu rank pentru a-i invăța cum sa folosească accesele de care au parte. Trebuie sa ai o vechime de doua luni + 800 posturi folositoare .

Super Moderatorii - Au datoria de a avea grijă de fiecare categorie de pe forum, să nu lase userii să facă spam, sa nu injure etc. Au datoria de a-i avertiza pe useri si de a le oferi ajutor cand acestia au nevoie . Trebuie sa ai o vechime de trei saptamani + 400 posturi .

Moderatorii - In parte au aceleasi datorii ca super moderatorii doar cu catevă accese mai puține. La randul lor sa aibă grijă de chat, de categorii, de spam etc. Daca au nelămuriri pot cere ajutorul unui Super-Moderator sau unui Co-Administrator.Trebuie sa ai o vechime de o saptamana + 200 posturi .

Designerii - Se ocupă strict de zona Photoshop, rezolvarea cererilor, portolofii, tutoriale etc. Super-Moderatorii si Moderatorii nu au voie să se bage peste această zonă pentru +1 sau spam, doar dacă sunt rugați de un Designer sa dea WARN sau să il ajute cu ceva la topicul corespunzător.Trebuie sa ai un portofoliu si o prezentare pe forum .

Ownerii Server - Se ocupa strict de zona server'ului care il detine, rezolvarea cererilor, raportarea utilizatorilor care nu respecta regulamentul sectiunii, etc. Nimeni din staff nu au voie sa se bage peste zona lor pentru +1 sau spam .Ca sa detii acest rank, trebuie sa ai un server hostat 24/24 .

Liderii Clan - Se ocupa strict de zona clan'ului care il detine, rezolvarea cererilor, raportarea utilizatorilor care nu respecta regulamentul sectiunii, etc. . Ca sa detii acest rank, trebuie sa ai un clan care este infiintat de tine .

Adminii Server - Din acest grup fac parte adminii de pe serverele comunitatii . Ca sa detii acest rank, trebuie sa ai admin pe un server din comunitate + sa faci aici o cerere http://www.csgamers.ro/viewtopic.php?f=108&t=10944  .

Lady'S - Din acest grup fac parte domnisoarele de pe comunitate . Ca sa detii acest rank, trebuie sa fii domnisoara si sa dovedesti unuia dintre Fondatori .

VIP - Zona strict restricționată pentru Fondatori , Administratorii si cei care cumpară rankul Vip.Ca sa detii acest rank , trebuie sa donezi 3 euro sau sa participi la concursurile organizate pe forum .

Banned user - Zona utilizatorilor interzisi pe forum .Acestea fiind spuse , sper să fi lamurit orice discutie in privința fiecarui grad pe forum .
avatar
Lavy78
Fondator
Fondator

Postari : 19

http://testcsg.board-directory.net

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum